Download PDF: NPF Recruitment Past Questions and Answers

Filed in RECRUITMENT by on October 8, 2019 0 Comments

Nigeria Police Force (NPF) 2019/2020 Recruitment Past Questions and Answers for aptitude test – Download PDF into your phone or laptop below.

The information here is all about you getting employed into the Nigeria Police Force. Here are the steps below to follow.

NPF Recruitment 2019 – 2020 application form is out, many Nigerians have apply while some are still waiting to apply.

You are advice to read and understand the positions and the requirements before proceeding to the Application portal to submit your online application.

The next stage after you have finish online registration is to start preparation for Nigeria Police Force Aptitude Test Exam through the study of NPF Past Questions and Answers.

I know many people will wait to see if their name will be on the List of Shortlisted Candidates before getting the NPF aptitude test past questions and answers. But that is lack of faith and confidence, the best time to get the past questions and answers is now!

According to our recent research, Preparing for any examination before time is the secret to success.

Download PDF: Stanbic IBTC Bank Recruitment Past Questions and Answers

NPF Sample Questions from Previous Years

1) When was Nigeria Police Force(NPF) established?
ANSWER: 1930

2) What are the objective of Nigeria Police Force?
ANSWER: The Nigeria police force objective is to enhance the quality of life in our country by working in partnership with the community and in accordance with constitutional rights to enforce the laws, preserve the peace, reduce fear and provide for a safe environment .

3). What is the Nigeria police force motto?
ANSWER: the police are your friends

4) What is the name of the Current Nigeria Police Force IGP?
ANSWER: IGP Ibrahim Idris Kpotun

5) Who is the present Chief of Defence Staff?
ANSWER: Major Gen. Abayomi Gabriel Olonisakin

6). What is the full meaning of NPF?
ASWER: Nigeria Police Force

7). What is the full Meaning of IGP?
ANSWER: Inspector General of Police

8). Who is the current Senate president of Nigeria?
ANSWER: Sen. Bukola Saraki

9). What year was Nigeria Police reorganized into 7 area command?
ANSWER: 1986

10). When did Nigeria got her independeence?
ASWER: 1 october 1960


How to Download NPF Recruitment Past Questions PDF

1. Pay the sum of N2,000 to the account below:

Account Name: Thompson Inyang Etete
Account No: 0341259937
Bank: GTBank

Once we confirmed your payment, Send a text to this phone number 07085608069 with your Full Name, email address, we will send your Nigeria Police Force Exam Past Questions and Answers pdf download to your email immediately.

If you you want to get future updates on the Nigeria Police Force Recruitment, List of Shortlisted Candidate and others related information that will help you to get the job drop a comment below.

Tags: , ,

About the Author ()

This website has been created to cater for the need of the teeming population of those people who are in need of all sorts of past question papers and answers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *