Download Nigerian Airforce Past Questions and Answers for 2020 Recruitment

Filed in RECRUITMENT by on September 28, 2020 0 Comments

Download Nigerian Airforce Past Questions and Answers for 2020 Recruitment aptitude test exam – Download in PDF into your phone or laptop below.

Nigerian AirForce Recruitment Past Questions

It is very important that you start practicing before you are called for an Nigerian Airforce aptitude test. Those that got employment into Nigerian AirForce are people that have prepared earlier enough and have put in their best to succeed through the rigorous screening and exercises they are subjected to. It is not by a wishful thinking, it requires hard work.

Plan and strategise on how to ace through the competition. I must be sincere with you, the competition is high because you have many top brains to compete with. You should have it at the back of your mind that you will be competing with best brains, so be smart with your preparation.

Your preparation start now and this is done by going through Nigerian Airforce past question in order to familiarize yourself with how questions are being set.

Preparation for Nigerian Airforce final screening is the next stage after the aptitude test. Passing the aptitude test doesn’t equate to getting the job. You must be prepared well for the interview for you to have a better chance to land that your dream job. Practicing Nigerian Airforce answers is not exactly the most exciting activity.

However, it really does make a difference. Academic studies consistently show that candidates who practice get more job offers. Practice makes you a much better and significantly increases your odds of getting hired. You must also be familiar with the core values of the Nigerian Airforce you are applying to and this can be done by surfing through the Nigerian Airforce website. You must be able to channel your answers during the Nigerian Airforce aptitude test to the requirements of the position you applied for.

Be smart!

Nigerian AirForce Recruitment Past Questions and Answers

We have take time to compiled this Nigerian Airforce Recruitment Past Questions and Answers for you. We have also added accurate answers to help you during preparation.

The cost of the newly updated Nigerian AirForce Past Questions and Answers is 2,000.00 naira only.

Nigerian Air Force Sample Questions from Previous Years.

1. Which of the following will sink when placed on water?

(a) Ball

(b) Plastic Cup

(c) Balloon

(d) Eraser

Ans: D

2. The following are domestic birds except

(a) Duck

(b) Pigeon

(c) Turkey

(d) Vulture

Ans: D

3. A boy buys a biscuit for N4 and sells it at a profit of 20%. Find the actual price and the selling price?

(a) i =N1.00k, ii = N5.00k

(b) i = 60k, ii = N4.40k

(c) i = 80k, ii = N4.80k

(d) i = 50k, ii = N4.50k

Ans: C

4. A labourer is paid N5,400:00k per month. What is his total salary in 1 3/4years?
(a) N113,40:00

(b) N64,800:00

(c) N97,200:00

(d) N129,600:00

Ans: A

5. A man buys recharge card for N500. He sells it for N430. What is the percentage loss?

(a) 7%

(b) 9%

(c) 14%

(d) 20%

Ans: C

6. The title of the traditional ruler of Benin is called ________

(a) Obi

(b) Obong

(c) Oba

(d) Igwe

Ans: C

7. Abuja officially replaced Lagos as capital of Nigeria in ________

(a) 1992

(b) 1996

(c) 1998

(d) 1991

Ans: D

8. The highest court in Nigeria is the _______
(a) Federal High Court

(b) Supreme Court

(c) Federal Court

(d) Sharia Court

Ans: B

9. The rotation of the earth on its axis causes?
(a) Autumn and Winter

(b) Wet and dry seasons

(c) Summer and water

(d) Dawn and Twilight

Ans: D

10. The earth is the _______
(a) Closest planet to the sun

(b) 2nd closest to the sun

(c) 3rd closest to the sun

(d) 4th closest to the sun

Ans: C

11. Naira is to Nigeria as ______ is to India

(a) Yen

(b) France

(c) Rupee

(d) Dupee

Ans: C

12. Collection of different human organs working as a unit is referred to as _______
(a) Tissue

(b) Cell

(c) System

(d) Skeleton

Ans: C

13. A body of shallow sea water or brackish water separated from the sea by some form of bamer is called _______
(a) Nile’s Valley

(b) Lagoon

(c) Greeks

(d) Oasis

Ans: B

How to Get the Nigerian AirForce Recruitment Past Questions PDF

1. Pay the sum of N2,000 to the account below:

Account Name: Thompson Inyang Etete
Account No: 0341259937
Bank: GTBank

MOBILE TRANSFER IS ACCEPTED

After Payment, send the following;

(1) Email address

(2) depositors name

(3) amount paid

To Thompson Inyang via Text or WhatsApp 07085608069.

100% guaranteed. We will send your Nigerian Airforce Past Question and Answers in pdf download to your email immediately.

Download Free Aptitude Test Questions PDF

INEC Past Questions and Answers

Civil Defence Past Questions and Answers

Nigeria Immigration Service Past Questions and Answers

Nigeria Police Force Recruitment Past Questions and Answers

If you see the materials useful please share this link to your friends and love ones.

DON'T MISS OUT!
Subscribe To

Our Mailing List To Get The New Updates!

Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.

Tags: , , ,

About the Author ()

This website has been created to cater for the need of the teeming population of those people who are in need of all sorts of past question papers and answers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *